Вижте какво вещаят планетите за новата седмица според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за новата седмица според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят планетите за новата седмица според хороскопа на Алена, оповестен във в. „ България през днешния ден “
Овен
През идната седмица акцентът ще бъде подложен върху взаимоотношенията ви – и персоналните, и служебните. Възможни са непредвидени обрати, забавни разкрития. Задачата ви ще е да реагирате вярно на протичащото се, като вземете поради какво тъкмо желаете и какво може да дадете в подмяна.
Телец
Възможно е да ви се коства, че радикалните промени, които ще обиден други зодиакални знаци, може и да ви подминат, само че това напълно не значи, че нещата ще останат същите. Ако не желаете да бъдете закотвени в предишното, ще би трябвало да измененията метода си на мислене и да се адаптирате към събитията.

Близнаци
Едни от облагодетелстваните през идната седмица ще са представителите на вашия знак. Тези, които се усещат добре, ще станат още по-добре, а тези, които през миналите дни са срещали компликации или е трябвало да поемат повече отговорности, ще си отдъхнат и ще усетят още веднъж насладата от живота.

Рак
За вас седмицата ще е изпълнена с повече провокации. Вие сте хора, които обичат да управляват нещата и са много привързани към сигурното. През идващите дни обаче водещ ще бъде импулсът към смяна, който ще разчупи сигурността, а в някои случаи напряко ще я срине. Обстоятелствата или хората в живота ви ще окажат напън – да се разчупите малко.

Лъв
Очаква ви вълнуваща и забавна седмица, в която ще се чувствате в свои води. Това е по този начин, тъй като силата на идващите дни ще бъде в унисон с вашия присъщ блян към самостоятелност, към повече независимост в работата и към потребление на всички благоприятни условия, с цел да творите. Ще попаднете на забавни хора и ще водите оживени диалози.

Дева
В началото на интервала се концентрирайте и довършете дилемите, които са ви пристигнали допълнително и ви затормозяват. Каквото не ви е нужно, освободете се от него. Което е към края си, довършете го. Ако сте се преуморили, в този момент е моментът да си дадете заслужена отмора. Погрижете се за себе си.

Везни
В средата на април се чакат обрати и евентуално ще извършите разкрития, които ще ви изненадат. Дали това, което ще се случи, ще ви хареса, или не, е строго самостоятелно. Едно е несъмнено обаче – даже събитията да се развият във ваша изгода, те ще ви сварят неподготвени. Приемете протичащото се като премеждие.

Скорпион
В душата ви ще бъде бурно. Не се плашете, тъй като всичко ще бъде за положително. Отдайте повече време на фамилията си, на близки и другари. Намерете време за разходка уединено измежду природата, с цел да подредите мислите си.

Стрелец
В средата на април астрологичните въздействия ще бъдат много удобни за вас. Дилемите ще отшумяват, а напрежението последователно ще отслабва. Ще почувствате облекчение и ще дишате по-леко. Не задълбавайте прекомерно доста в елементи – мислете огромно и следвайте вътрешния си глас.

Козирог
Даденият интервал ще се окаже изпълнен с повече провокации, защото събитията ще са непредвидими, вашите реакции по отношение на тях – също. Скритият смисъл на всичко протичащо се е да бъдете тласнати към някаква смяна и към деяние. Опитайте се да методите към това с повече религия.

Водолей
Очаква ви удобна седмица. Новините за вас в този момент ще са положителни – ще усетите прилив на сила и пред очите ви ще се проясни. Събитията ще ви развълнуват и ще ви накарат да погледнете по-позитивно на живота. Тези от вас, които копнеят да се впуснат в премеждие, най-сетне ще бъдат удовлетворени.

Риби
Основната рекомендация към вас е да преценявате какъв брой работа може да поемете и да не се нагърбвате с задължения, които не са ваши. Не се колебайте да се откажете от планове, които ви затормозяват. Тъй като предходната седмица бе прекомерно динамична за вас, в този момент ситуацията ще се успокои.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР